Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

למכירה בוקסה ישנה של פנדר (2x15) וראש של גליאן קרוגר (בנפרד או ביחד עם הבוקסה)

eliya

Recommended Posts

פורסם

יש לי בוקסה ישנה של פנדר. אני לא יודע בדיוק איזו שנה היא, אבל אני מניח שהיא מתחילת שנות השבעים (אולי טיפה לפני או אחרי). אין לי שום דרך לבדוק. יש בפנים שני רמקולים של 15 אינץ', כל אחד 8 אוהם וביחד 4. היא נראית כמו זאת:

1971_fender_bassman_50_tube_amp_w_vt_2-15_cab_obo_875_bailey_10243518.jpg

יש לי את שני הרמקולים המקוריים שלה, אבל אחד מהם לא עובד יותר. במקומו שמתי רמקול של EV - EVM 15L וזה נשמע מעולה ביחד עם הרמקול הישן. סביר להניח שאפשר לתקן את זה שלא פועל, אבל אני לא בדקתי לגבי האפשרות הזאת. מי שרוצה לחפש על הבוקסה עוד פרטים יכול לגגל Fender Bassman V.T.

אני רוצה עליה 3000 שקל אבל מוכן להתגמש טיפה.

יש למכירה גם ראש Gallien Krueger 400 RB Mk III. זה ראש 240 וואט. נשמע מגניב בסה"כ ולפי דעתי יותר טוב מהמארקים היותר מאוחרים של אותו דגם. 1800 שקל נשמע ריאלי?

אפשר ליצור קשר בפרטי ואז לדבר באימיילים/טלפון.

וגם, שלום לכולם! אני חדש פה.

פורסם

הייתה לי בוקסה בדיוק כזאת עד 1988, חלק מצמד עם ראש פנדר בייסמן מנורות. שנת הייצור הייתה 1969. אחר כך הראש נגנב בפריצה לחדר חזרות ברוטשילד פינת הרצל, ואת הבוקסה מכרתי כדי לממן קניית מגבר חדש. יכול להיות שזאת הבוקסה הישנה שלי?

עריכה: מתברר שזאת אכן הבוקסה הישנה שלי! השם שלי כתוב בפנים. 23 שנה לא שמעתי ממנה, עד עכשיו...

פורסם

אילן, זה מזכיר לי את המערכון של הגשש עם הסיר של המרק עדשים ששכחו בשנת 48 במערה, בצד הואדי, מול תחנת הדלק. בתחתית של הסיר היה כתוב ברוך ג'אמילי.

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...