Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

מחפש קומפרסור לבס

yosyos04

Recommended Posts

פורסם

אהלן, אני מחפש קומפרסור לבס יד שניה.

שמתי עין על הEBS MultiComp אבל כרגע הוא קצת יקר לי ולא מצאתי באיביי במחיר יותר זול מרעש געש.

פתוח גם להצעות אחרות אבל שיהיה ברמה של הEBS.

פורסם

נראה מעולה ועם המון אופציות מגניבות..

השאלה היא איך אני יכול להביא\להשיג אותו בארץ?

באיביי מצאתי הכי זול כזה ב750 שקל, שזה כולל משלוח, אבל אני לא יודע מה ואיך הולך עם מכס?

יש מקומות בארץ שאפשר להזמין אותו דרכם? או בכלל חנות שמוכרת אותו?

תודה!

פורסם

נראה מעולה ועם המון אופציות מגניבות..

השאלה היא איך אני יכול להביא\להשיג אותו בארץ?

באיביי מצאתי הכי זול כזה ב750 שקל, שזה כולל משלוח, אבל אני לא יודע מה ואיך הולך עם מכס?

יש מקומות בארץ שאפשר להזמין אותו דרכם? או בכלל חנות שמוכרת אותו?

תודה!

גם אני שקלתי לקנות את הקומפרסור הזה, אבל הנה לך טיפ, תתגלח על הזקן שלי.

כל קומפרסור נשמע שונה. קח את הבס שלך, לך לחנות, תתחבר ותן לאוזניים להחליט.

אל תקנה קומפרסור בלי לשמוע אותו, בטח שלא מחו"ל כשאין לך אפשרות להחליף לאחר.

לפני שבועיים קניתי קומפרסור. הייתי בטוח שאני קונה EBS אבל עם כל התשבוחות שיש עליו, והוא באמת קומפרסור טוב, מסתבר שהוא כן צובע את הסאונד, בעיקר בגבוהים. אז קניתי את האגילר.

הבנתי שהיה לי מזל שעמדתי בפיתוי מלהזמין אותו מחו"ל במחיר יותר זול מבארץ, בעיקר בגלל הדולר הנמוך. תזמין מחו"ל בכיף, תחסוך כמה גרושים ככה, אבל קודם שמע את מה שאתה רוצה להזמין באוזניים שלך!

פורסם

זה מה שהתכוונתי לעשות, אבל אני לא חושב שיש מישהו שמוכר את הFloorQ בארץ..

אני אלך לנסות את הEBS ואת האגילר ברעשגעש, למרות שמוזר שבחו"ל הם באותו מחיר נמכרים וברעש געש בהפרש גדול יחסית..

בעיקרון תיכננתי בכלל לקנות יד שניה בארץ, אבל לצערי אני לא מוצא כמעט מוכרים בכל מקום שהוא =\

פורסם

יש לי קומפרסור של EHX, מבוסס מנורות (Black Finger).

http://www.ehx.com/products/black-finger

לדעתי הוא עושה עבודה טובה בלי לפגוע בצליל.

אני באופן כללי לא אוהב למכור את הציוד שלי, אבל מאחר שאני לא משתמש בו (יש קומפרסורים לא רעים בשני המגברים שלי) אולי אשקול למכור אותו בכל זאת.

איך שלא יהיה, אתה מוזמן לבוא לשמוע אותו עם הציוד שלך, אם אתה רוצה, בלי התחייבות, ואם זה יעניין את שנינו נוכל להמשיך משם.

פנה אלי בפרטי אם זה מעניין אותך.

פורסם

יש לי קומפרסור של EHX, מבוסס מנורות (Black Finger).

http://www.ehx.com/products/black-finger

לדעתי הוא עושה עבודה טובה בלי לפגוע בצליל.

אני באופן כללי לא אוהב למכור את הציוד שלי, אבל מאחר שאני לא משתמש בו (יש קומפרסורים לא רעים בשני המגברים שלי) אולי אשקול למכור אותו בכל זאת.

איך שלא יהיה, אתה מוזמן לבוא לשמוע אותו עם הציוד שלך, אם אתה רוצה, בלי התחייבות, ואם זה יעניין את שנינו נוכל להמשיך משם.

פנה אלי בפרטי אם זה מעניין אותך.

שלחתי לך הודעה בפרטי

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שמע לפני כמה ימים ניגנתי על הmaxon ברעש געש ונסגרתי עליו.

מציע לך לשמוע גם אותו

פורסם

שמע לפני כמה ימים ניגנתי על הmaxon ברעש געש ונסגרתי עליו.

מציע לך לשמוע גם אותו

צריך לאהוב אותו. גם אני שמעתי אותו לפני כמה שבועות, הוא אגרסיבי בטירוף והוא צובע את הסאונד. יש לקחת את זה בחשבון. למי שמנגן מטאל זה יכול להתאים. אני אישית לא אהבתי את האגרסיה שלו.

פורסם

לאו דווקא למטאל.. אני בכלל לא מנגן מטאל.. פשוט הוא עוטף לך את הסאונד מכל הכיוונים, מה שלא שמעתיי באף קומפרסור אחר..

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...