Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

מחפש בסיסט בבאר שבע!

GuitarPlayer

Recommended Posts

פורסם

אחרי כמה חודשיים שאני מחפש נגנים להרכב, חשבתי שלא קיימים בסיסטים יותר אבל אז מצאתי את הפורום הזה ;D

לבנתיים אנחנו גיטריסט LEAD(אני), גיטריסט ליווי, ומתופף זמני, צריכים בסיסט וזמר(ומתופף קבוע ><").

אני לפחות, מושפע מהרבה סגנונות, מנגן הרבה בלוז, אבל גם הרבה רוק ישן וטוב.

אני מאמין שהכיוון של הלהקה יהיה סטייל היהודים, רוק ישראלי חי ובועט, אבל אין לי מושג לאן זה יוביל, נתחיל בכמה קאברים לשירים בשביל להפתח כלהקה ואז נתחיל לכתוב חומר מקורי(יש קצת ידע תאורתי בשביל לחנים, ואם נמצא עוד שיש להם זה יכול רק לעזור).

בן 16, מחפש בעיקר בגיליים 14-17, אבל הגיל ת'אכלס לא ממש משנה,

אז יש הצעות? D:

פורסם

פייי איזה תגובה מהירה, מגניב :)

דווקא היום הייתי שם, ויצא לי גם פעם לדבר איתו על זה שחסר לי נגנים, לא הפנה אותי לאף אחד :/

אתה באר שבעי?

פורסם

אם המתופף שלך מחפש להתפזר, שלח אותו אלי.

אני וחבר מחפשים מתופף בבאר שבע (אפילו אם הוא בן 16).

או שאולי אתה מכיר מתופף אחר?

פורסם

בטעות נעלתי את הנושא הקודם שלי ואני לא ראיתי אפשרות לפתוח אותו אז פתחתי חדש, אני מקווה שזה בסדר ><"

אחרי כמה חודשיים שאני מחפש נגנים להרכב, חשבתי שלא קיימים בסיסטים יותר אבל אז מצאתי את הפורום הזה

לבנתיים אנחנו גיטריסט LEAD(אני), גיטריסט ליווי, ומתופף זמני, צריכים בסיסט וזמר(ומתופף קבוע ><").

אני לפחות, מושפע מהרבה סגנונות, מנגן הרבה בלוז, אבל גם הרבה רוק ישן וטוב.

אני מאמין שהכיוון של הלהקה יהיה סטייל היהודים, רוק ישראלי חי ובועט, אבל אין לי מושג לאן זה יוביל, נתחיל בכמה קאברים לשירים בשביל להפתח כלהקה ואז נתחיל לכתוב חומר מקורי(יש קצת ידע תאורתי בשביל לחנים, ואם נמצא עוד שיש להם זה יכול רק לעזור).

בן 16, מחפש בעיקר בגיליים 14-17, אבל הגיל ת'אכלס לא ממש משנה,

אז יש הצעות? D:

תגובה למה ששאלו אותי נושא קודם-

המתופף שיש לי הוא בכלל בלהקה אחרת והוא איתי רק לבנתיים עד שאני אמצא מתופף אחר, אבל תאמת שמתופף זה לא כזה קשה למצוא, אבל אם אכיר בסיסט שלא נמצא בלהקה אני אשמח אם תוכל להפנות אותי אליו :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...