yosiwin פורסם ספטמבר 27, 2017 פורסם ספטמבר 27, 2017 שלום לכולם אני מציע לטרייד מגבר קומבו בס שפופרות בתכנון וייצור עצמי. מדובר במגבר 25W RMS רמקול סלשיין Celestion Pulse12 - 200W 12" Bass Speaker המגבר כולל ריוורב קפיצים שפופרתי מלא ומעגל טרמולו שפופרתי. (מעגלי שליטה מלאים ואפשרות למיתוג חיצוני) 2 מנורות הספק , 5מנורות קדם מגבר שנאי כוח מלופף לפי מפרט ושנאי הספק של HAMOND פוטנציומטרים חיצוניים לכיוון ביאס של השפופרות לתחזוקה נוחה. המגבר והרמקול בתיבה אחת מחולקת לשניים באמצעות מחיצה לבידוד רעשים ותזוזות. 4 גלגלים. המגבר טוב לשימוש גם עם חשמלית רגילה ולכן נבנה עם ריוורב וטרמולו ומעגלי קדם מגבר דו שימושיים. אני מבקש טרייד לכיוון של ג'אז בס כול שהיא פתוח גם להצעות אחרות. מוזמנים להתרשם, בכרמיאל. 0546-252103 שנה טובה וגמר חתימה טובה יוסי
yosiwin פורסם ספטמבר 28, 2017 מחבר פורסם ספטמבר 28, 2017 iBASS & erang תודה על ההתעניינות. לשאלותיכם : 1. אני לא עסק. קשה לי להעריך מחיר ושיהיה סביר, אני יודע כמה שילמתי על הרכיבים. אין לי הערכת מחיר לעשרות שעות עבודה ותכנון שהושקעתי. בגדול זה הובי וחוויה מאוד מספקת. החלטתי להציע אותו לטרייד כי יש לי עוד כמה מגברים וחבל שסתם ישכב במחסן. לכן גם ציינתי "לכיוון של ג'אז בס כול שהיא" אם יהיה משהו שידליק אותי זה מספיק טוב בשבילי. אני לא פה בשביל לעשות כסף אבל גם פילנטרופ מושלם זה לא אני. 2. לא שקלתי, אוכל לתת ערך מדויק בערב. הערכה שלי כ-20 ק"ג. רק שנאי הכוח שוקל מעל 2 ק"ג, הרמקול כ-2.5 ק"ג וכו'. לא קל ולכן התקנתי לו גלגלים לשינוע.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.