itay _sahar פורסם יולי 20, 2016 פורסם יולי 20, 2016 אני רוצה לקנות גיטרה באיביי שעולה 569 דולר ודמי משלוח 89 דולר עכשיו שאני אזמין אותה איך אני משלם במכס זה ישלם לי אוטומטי עם המספר כרטיס אשראי?? או שצריך לשלם להם בנפרד חייב תשובה
RT פורסם יולי 20, 2016 פורסם יולי 20, 2016 יש חנויות באיביי שכוללות במחיר את כל עלויות המיסים בארץ היעד. זה מופיע בדף המוצר. במקרה כזה לא תצטרך לשלם פעם נוספת. ברוב המקרים זה לא המצב. תלוי דרך מי המשלוח יגיע, תצטרך להוסיף מיסים (בעיקר מע"מ) כדי לשחרר את החבילה.
erang פורסם יולי 20, 2016 פורסם יולי 20, 2016 מע״מ + דמי שילוח ועמילות מכס שאין שום דרך לצפות את גובהם- זה בגדול מה שמתחשק לעמיל מכס לגבות באותו יום.
itaitz פורסם יולי 20, 2016 פורסם יולי 20, 2016 אם המשלוח הוא דרך הדואר - העלויות די צפויות. בגדול זה מע״מ ועוד כמה תוספות (100-200 ש״ח בערך). יותר פשוט לנהל את זה אם אתה ״תופס״ את החבילה בבית המכס ובא עם החשבון לשבת מול הפקיד. במקרה כזה לא יהיו טעויות גדולות. אם זה מגיע ישר לסניף - גם בד״כ אין שום בעיה (פשוט משלמים _במזומן_ לפקיד הדואר ומקבלים) אבל אם פקיד המכס טעה בחישוב - זה ממש מסתבך. אם המשלוח דרך חברת שילוח אחרת - הטיפול יעיל ומהיר יותר אבל העלויות פחות קלות לצפיה. אם חייב לדעת - תשאל אותם בדיוק עם איזו חברה הם מתכוונים לשלוח ותתקשר לסניף בארץ לשאול כמה הם יקחו עמילות, ורק תביא בחשבון שזה לא כולל את כל התשלומים - המע״מ והעמילות הם הסעיפים הגדולים אבל יש עוד כמה קטנים יותר.
Musical Dream פורסם יולי 20, 2016 פורסם יולי 20, 2016 אם אתה מזמין מארה"ב זה הרבה יותר קל, וגם צפוי ונשלט יותר, אם אתה משתמש בשירות משלוח ישראלי ולא במשלוח של המוכר. מהמזרח הרחוק, כמו שאמרו לך זה תלוי בקריזה של העמיל, ויכול לצאת קצת מבאס... בכל אופן קל לחשב כמה הכי גרוע זה יהיה. בטבלת המיסים המרוכזים גיטרה חשמלית היא רק 17%, מה שאומר 122.2 דולר. תוסיף עמילות מכס בסביבות 250 ש"ח במקרה הגרוע, עכשיו נשאר להחליט אם זה כדאי... בהצלחה!
iBass פורסם יולי 21, 2016 פורסם יולי 21, 2016 לפני 18 שעות, itay _sahar כתב: אני רוצה לקנות גיטרה באיביי שעולה 569 דולר ודמי משלוח 89 דולר עכשיו שאני אזמין אותה איך אני משלם במכס זה ישלם לי אוטומטי עם המספר כרטיס אשראי?? או שצריך לשלם להם בנפרד חייב תשובה מכס תשלם באחת מהצורות הבאות, לפי מצב הרוח של המכס: החבילה תגיע עד לסניף הדואר הקרוב אליך (בהנחה שהיא נשלחה מחו״ל באמצעות הדואר) ותקבל פתק להגיע לאסוף את החבילה. על הפתק יהיה גם רשום שאתה מחוייב בתשלום, ואם הם מספיק נחמדים הם גם ירשמו את הסכום שאתה צריך לשלם. תקבל פתק מהדואר המרכזי של אזור המגורים שלך (אם אתה במרכז אז זה נמצא ביד אליהו) ותצטרך לגשת לשם לשחרר את החבילה ולשלם במקום. אין דבר כזה חיוב אוטומטי לכרטיס האשראי שלך. למכס אין (או לא אמור להיות) פרטי חיוב. נ.ב. כתבתי ״מכס״ לכל אורך התשובה שלי אבל בפועל מה שתשלם זה מע״מ. אין מכס על גיטרות. בהצלחה
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.