קשנטו פורסם פברואר 13, 2016 פורסם פברואר 13, 2016 מחפש בנרות אקורדים או תווים לגיטרת בס לשירים עבריים. חיפשתי חוברות בחנויות מוסיקה וברשת... לא מצאתי דברים מתאימים. האם מכאן תצמח הישועה? תודה רבה לעוזרים!
ellabass פורסם פברואר 13, 2016 פורסם פברואר 13, 2016 היי(: אני לא יודעת איזה שירים ספציפית אתה מחפש אבל יש אתר בשם ״יאללה בס״ של הדס טריינין היא הוציאה כמות מכובדת של שירים רובם בעיברית והעלתה לשם. יש תווים ולהרבה מהם גם קאברים שלה ושל תלמידים ביוטיוב. שווה להיכנס(;
iBass פורסם פברואר 14, 2016 פורסם פברואר 14, 2016 @קשנטו אני נמנע כרגע מלמחוק את הנושא כי הוא לא הלך לאן שאני חושש שרצית שילך, אבל אם היתה לך כוונה לקבל כאן קישורים להורדות למיניהן קרא את כללי הפורום והבן אותם היטב. הפרה של זכויות יוצרים, אפילו אם בספק, תגרור להרחקה מיידית מהפורום. תודה
קשנטו פורסם פברואר 15, 2016 מחבר פורסם פברואר 15, 2016 לא הייתה כל כוונה לעבור על חוקי הפורום... ביקשתי עזרה במציאת תווים לבס לשירים עבריים. גם המלצה לחוברות פיסיות או מקומות שאולי לא הצלחתי להגיע אליהם ברשת (כמו האתר שהבחור מעליי הציע... שעזר לי רבות) בתאריך 13.2.2016 at 22:01, ellabass כתב: היי(: אני לא יודעת איזה שירים ספציפית אתה מחפש אבל יש אתר בשם ״יאללה בס״ של הדס טריינין היא הוציאה כמות מכובדת של שירים רובם בעיברית והעלתה לשם. יש תווים ולהרבה מהם גם קאברים שלה ושל תלמידים ביוטיוב. שווה להיכנס(; תודה רבה! עזרת לי.... :-)
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.