Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

שלל בעיות בבס המסכנה שלי

REBASS

Recommended Posts

פורסם

אז ככה:

בסקוויר אינפיניטי מייד אין טיחואנה צ'יינה שקיבלתי לפני שנתיים וחצי כשהתחלתי לנגן יש מלא מאלא בעיות, שלא משנה מה ואחרי כמה סטאפים אני לא מצליח לפתור  :P :

בגלל שעוד לא הספקתי להכניס ללקסיקון הבס שלי את כל המונחים המתאימים אני אדבר בשפה שלי  ;D

1- מיתרים " זקנים" , או יבשים או איך שלא תקראו לזה , בערך כמו שיש יובש בשפתיים והתחושה לא נעימה וקשה להזיז ולדבר איתן , ככה אני מרגיש.. החלפתי כבר כמה פעמים מיתרים ובפעם האחרונה החלפתי לארני בל כלשהם שהצלחתי להשיג בזול בסטאפ שעשיתי אצל בחור בשם מולי לוי..

קשה לי לזוז עם היד השמאלית על הצוואר וכואב לי ללחוץ באצבעות.., יכול להיות שזה בגלל הקור , יכול להיות שזה בגלל שבשנתיים וחצי האחרונות העור שלי לא התקשה מספיק באצבעות ברמה של בסיסטים , אאבל זה כואב ומעצבן..

גם הסאונד נשמע "זקן" וקקה ויבש כמו שהבס מרגישה..

(ד"א אני מנקה אותה כל יום , מקפיד על ניקוי עם מטלית ושטיפת ידיים לפני הנגינה, ומורח אותה במברשת מסריחה שקניתי בכלי זמר שנקראת FAST FRET וזה עדיין לא עוזר..)

2. יכול להיות שזה מתקשר לבעיה הקודמת שלי ...

אני לא בטוח אם זה האקשן ( ממה שהבנתי פה בפורום זה הגובה של המיתרים על הגשר לא?), או שהסריגים שלי נורא גבוהים , אבל ממש קשה לי ללחוץ על הצוואר ברמות שאחרי 15 דקות נגינה היד שלי אדומה מרוב כאב ומאמץ..

מה אפשר לעשות ? ( תזכרו שעוד אין לי רשיון ,רכב, עבודה , אישה , וכו'.. צריך להתחשב בחוסר התקציב שיש לי ובחוסר היכולת לסוע למקומות)

3.בהרכב שאני מנגן בו , אנחנו משתמשים ברמקולים של ALTO נדמה לי , במיקסר לא ידוע , ובמוניטורים של SOUNDWAVE , עכשיו בכל המגברים שבדקתי אין את הבעיה הזאת , אאבל דווקא במוניטורים של ההרכב בכל פעם שאני סוגר את אחד הפיקאפים יש מעין רעש מוזר כזה כאילו המוניטורים עומדים להתפוצץ אבל יקח להם כמה שנים טובות , וכאילו דורכים על עלים יבשים..

4. עוד בעיה שאני סבור שקשורה לאלקטרוניקה בגיטרה,מדי פעם כשאני נוגע בגיטרה בצד אחד ( או ביד ימין מעל הפיקאפים או מעל הצוואר) , יש מעין "פצפוצים " שכאלו מעצבנים ברמות ... וזה חוזר על עצמו הרבה

שלחתי את המגבר יבאנז המצ'וקמק שלי לתיקון , והרעש חזר אחרי חודש , החלפתי הארקה ( ככה לפחות נדמה לי שקוראים לזה) וזה חזר, הגיטרה יוצרת מצב שאם אני לא "סוגר מעגל" כמו מעין מעגל חשמלי , ורעש שנשמע כמו שנוגעים בבננה של PL כשהיא מחוברת למגבר ..

עכשיו אני שואל מה אני יכול לעשות עם כל הבעיות האלו , ולא , אני לא יכול להרשות לעצמי ציוד חדש עדיין

תודה מראש - רון

פורסם

אם קשה לך ללחוץ על הצוואר ויש לך כאבים מנגינה בזמן קצר רוב הסיכויים

שאתה פשוט צריך להוריד את האקשן.

פורסם

הבס נשמעה ככה מאז שקנית אותה או שזה התחיל רק אחרי כמה זמן?

בגדול הסקוואייר זה לא בדיוק בס השנה בעולם...לא שמעתי יותר מידי בסים מהדגם שלך ש"צילצלו" טוב... רובן נשמעות אטומות מאד, וככה זה כשעושים גיטרה מקרטון, מצד שני יש יציאות...

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...