False-ind פורסם אוגוסט 2, 2011 פורסם אוגוסט 2, 2011 שלום אני שוקל להתקין על הבאס מידי פיקאפ מכוון שאני עובד בלייב המון עם ציוד מידי נראה לי שזה יכול לקשר. יתרונות וחסרונות? מישהו פה עובד עם זה? דגמים מוצלחים? מתיקינים מוצלחים? מחיר? בתודה מראש פולסי
foofig פורסם אוגוסט 2, 2011 פורסם אוגוסט 2, 2011 נראה לי שהכי פשוט זה איזה ממיר למידי, כמו הדבר הזה: http://www.sonuus.com/products_b2m.html לא עדיף מאשר להתקין פיקאפ על הבס?
Duba פורסם אוגוסט 2, 2011 פורסם אוגוסט 2, 2011 החיסרון בB2M שהוא מונופוני - הולך לאיבוד כשמנגנים אקורדים
lior88 פורסם אוגוסט 2, 2011 פורסם אוגוסט 2, 2011 יש לי את הI2m sonnus ולמרות שעוד לא יצא לי לשחק איתו בגלל מצב הידיים שלי כרגע, הוא לא הכי נח לשימוש.. מאוד קשה להשתלט עליו, וכרגע הטראקינג שלו לא מספיק מהיר, לפחות לא לצרכים שלי(לצורך העניין אם אני מנגן הד מהיר, הוא הולך לאיבוד/ מתבלבל באוקטבות). העניין הוא שגם צריכים לנגן סופר נקי, מכיוון שהוא יכו לקלוט רק צליל אחד, אבל גם אז הוא עדיין לא יעקוב כמו שהיינו רוצים שהוא יעקוב. אופציה אחרת היא הפיקאפ מידי של רולנד לבאס. היתרון שלו על הסונוס הוא שלכל מיתר יש טראק משלו, ככה שאפשר לגם לנגן פוליפוני, וגם יש פחות בלאגן אם לא מנגנים נקי במיוחד. אניוואי, יש לי את הפיקאפ מידי של רולאנד בבית, אף פעם לא השתמשתי בו, קניתי כי חשבתי שהוא יבוא לידי שימוש יום אחד, אבל טעיתי. אם תרצה אני מוכן למכור אותו כשאחזור לארץ עוד 5 ימים.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.